Alfa do ślubu

gonzo

Aktywny
Auto
Fiat Tipo SW 1.4 T-jet
Mojej narzeczonej i mnie wymarzyło się pojechać do ślubu Alfą Romeo:D
Poszukuję Alfy 159 lub 166.
Ślub w czerwcu przyszłego roku.

to jak do ślubu to kupcie białą 159 - ładnie się prezentuje

OU59YOA.jpg

Ślub w czerwcu przyszłego roku.
mam tel do gostka który wozi 159 do ślubu jak chcesz to wyślę na pw:D pierońsko szybka ta twoja jechałem za tobą kijanką od wieży do chorzowskiej .niezłe odejście ma!!

Czesc jesli chcesz 166 a slub w naszych okolicach to masz moją do slubu gratis .Pozdrawiam

Jak już będziecie wiedzieć którą jedziecie do Ślubu to Aga i ja chcemy być pierwsi zaraz za Wami w AlfaEskorcie :D

No no nie spodziewałem się tylu propozycji:D Zobaczymy, na razie sprawa jest otwarta jeszcze, pozatym do czerwca duzo czasu;)

penny, miejsce z Aga macie zaklepane:D

Jak nie znalazł być czegoś bliżej to masz wyjście:

http://allegro.pl/show_item.php?item=758190969

aczkolwiek jeszcze sporo czasu więc napewno coś sobie znajdziesz bliżej twojego miejsca zamieszkania ;) jeśli nie to alfaholika wioze tylko za koszt paliwa.

Dzięki chłopaki jestem pod wielkim wrażeniem. Na pewno będę brał pod uwage wszystkie propozycje.
Jeszcze raz dziękuje:)

Ja bym pojechał jakimś klasykiem jak AR33 ostatnim czasie w Jastrzębiu. Nie wiem gdzie idzie taki załatwić.

Ja bym pojechał jakimś klasykiem jak AR33 ostatnim czasie w Jastrzębiu. Nie wiem gdzie idzie taki załatwić.

Nooo... klasyki fajne, ale jeśli już to jakaś giulia, giulietta lub spider ;)
AR 33 dla większości ludzi nie jest reprezentacyjna, gdyż nie wielu ludzi rozumie to auto.
Ta sama historia jest z AR75...

AR 33 dla większości ludzi nie jest reprezentacyjna, gdyż nie wielu ludzi rozumie to aut

Zależy czy wesele dla szpanu i samopoczucia gości czy egoistycznie masz ich gdzieś i liczy się Twoje i narzeczonej samopoczucie :P

Zależy czy wesele dla szpanu i samopoczucia gości czy egoistycznie masz ich gdzieś i liczy się Twoje i narzeczonej samopoczucie :P

Tutaj fiergloo masz racje, kogo na co stać, choć musze przyznać że ja ostatnio wiozłem ludzi którzy raczej na brak funduszu nie powinni narzekać i spokojnie mogli sobie pozwolić wydać duzo kasy na jakiegoś lincolna, ale 166 cholernie mu sie podoba i już w drodze powrotnej młoda para stwierdziła że kupują taką samą, mimo że w garażu stało BMW 5.

A jeśli masz coś z przekory i pokazac gościom, że już na starcie średnio Cię interesuje co myślą na Twój temat to do ślubu Wartburgiem, ale....

TYM Wartburgiem
1959wartburg311dn4.jpg

311 dla niewtajemniczonych

Rower to tylko latem, ewentualnie późną wiosną, czy też wczesną jesienią. A Seicento to budżetówka już totalna

Amortyzatory
Powrót