Alfa 166 w książce Clarksona

bobryt

ʇɧɹqoq
Auto
OPC
pare miechów temu kupiłem nową książke J.Clarksona pt. "Wiem, że masz duszę" w której opisuje najważniejsze pojazdy mechaniczne, oczywiście w jego mniemaniu. I o dziwo w reprezentacji samochodów tuż obok Rolls-Royca i Forta GT40 jest Alfa Romeo 166. nie żadna Zonda, Ferrari czy McLaren tylko Alfa! :D

Ogólnie z typowym dla niego humorem chwali to auto. Zabawnie wytyka wady aut przednionapędowych :)

Książka ciekawa i polecam nie tylko ze względu na w/w rozdział o Alfie.

i na koniec cytat z książki:

Masz 166 - masz styl.

a moglbys zeskanowac ten rozdzial o aflie?
no chyba ze jak Ci sie chce to przepisac :) bo chetnie bym przeczytal :P

wrzucaj ten opis co chwile tu wchodze i sprawdzam czy dodales a tu nic :)

W odcinku Topa gdzie "grała" 166 tez ja bardzo chwalił,a najbardziej podobała mi sie akcja gdy przejezdzajac obok bmw,audi czy merca chciał krzyczec "ludzie kupiliscie nie ten samochód"!!! :D

dokładnie tak było, oglądałem nawet niedawno powtórkę tego odcinka w tvn turbo

tez to widziałem i nagrałem na telefonie ALE dupek komentator powiedział że piekny 8 cylindrowy!!!!!!!!!! silnik o mocy 260 KM- ja wiem ze ma 6 cylindrów a nie * hehe niby przejezyczenie ale jest!!!

Rozwinal watek z programu dlaczego alfa a nie bmw... czytalem, ze albo clarkson wynormalnial albo tlumacz byl za normalny i chyba to racja czytajac te 3 strony, bo nie charkerystyczne dowcipy nie byly tak charakterystyczne :)

dziek areks ;)

Ciesze sie ze Wam sie podoba, mnie tez zaciekawilo pare tekscikow,juz lubie J.Clarksona :P

a ja nie lubie clarksa..

wole hamonda jego mlodszego kolezke z programu aha hammond przezyl zdrowieje i nowe odcinki topgear juz w krutce

Amortyzatory
Powrót