• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Alfa 159 w kolorze Rosso:)

Dzięki za opinie:)
Zdjęć nie mam jak świecą, o ile nie zapomnę to coś wstawię.

Mi też:)
Co do zdjęć lamp jak świecą jakoś mój tel nie może tego uchwycić na zdjęciu.
184086-alfa_159__kolorze_rosso_-dsc_3191.jpg

W sobotę Alfa pojechała do Malego_777 na wycięcie dpf, egr oraz program. Od spodu nie widać śladu po ingerencji. Jeździ dużo lepiej, wyprzedzanie jest o wiele przyjemniejsze, przyspieszenie też:). Auto ciągnie równo i do końca. Szczerze polecam forumowego kolegę, bardzo sympatyczny i do tego wiedza i doświadczenie.
Na hamowni Alfa nie była mierzona, ale kiedyś ją sprawdzę:)
Pozdrawiam

Załączniki

• DSC_3191.jpg
    DSC_3191.jpg
    34.8 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_3186.jpg
    DSC_3186.jpg
    70.6 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Dawno nie zaglądałem do tematu, czas go trochę zaktualizować:)
Po kolei, udało się rozwiązać problem z szumiącym wspomaganiem, po wymianie zbiorniczka i pompy został mi do wymiany przewód ciśnieniowy, w koncu jest cicho, nie ma żadnego gumowania czy tam innych irytujących objawów, inne auto:)
Wpadł kolejny komplet świec żarowych, stare "nowe" były popsute od nowości:/. Wpadł nowy wahacz górny pr lemfordera, i nowe klocki na tył, bo ze starych odpadła(!) okładzina. Z napraw to chyba tyle.
Na wiosnę oddałem koła do renowacji, malowane proszkowo, kolor to pulver chrome.
DSC_3202.jpgDSC_3214.jpgDSC_3216.jpg
Kolor ciekawy, wygląda inaczej w słońcu, jest jasny, wieczorem wpada w lekki grafit, a w nocy w sztucznym oświetleniu są jak polerowane:)
Ostatnio wymieniłem też naklejki ochronne na błotnikach tylnych i drzwiach, i dodałem nowe emblematy na błotniki przednie:) Od razu lepiej:)
DSC_3259.jpgDSC_3260.jpgDSC_3275.jpgDSC_3276.jpg

Cześć co zrobiłeś z czerwoną 159?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Pytam bo teraz ja jestem w jej posiadaniu
212.jpg

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót