• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa 159 poszukiwana na ślub - JELENIA GÓRA! SIERPIEŃ!

• Autor wątku Autor wątku Norby
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

Norby

Guest
Witam serdecznie. Od prawie 10 lat posiadam Alfe Romeo 156. Zakochałem się w tym samochodzie od pierwszego kilometra :) Podobnie jak i moja dziewczyna... no właśnie, nie wiem za bardzo gdzie szukac, wiec sróbuje tutaj. Poszukuje ALFE ROMEO 159 (oczywiście razem z kierowcą), najlepiej CZARNĄ na dzień 2 SIERPNIA 2008. Nawet nie na cały dzień, a tylko na kilka godzin. Oczywiście autko tylko do ślubu :) Ślub odbędzie w JELENIEJ GÓRZE, dlatego najlepiej aby alfa była z tych okolic. Oczywiście pokrywam wszystkie koszty!! Nie wyobrażamy sobie ślubu innym samochodem niż ALFA ROMEO 159 i muszę zrobić wszystko, aby takowe autko na ślub załatwić. Może ktoś osobiście posiada to cudowne autko albo ktoś z Waszych znajomych ?? Będę naprawdę wdzięczny za kontakt w tej sprawie - czekam na PW lub e-mail. Pozdrawiam!!

Hej Kolego,

Chyba trochę nietrafione umieszczenie tego posta. Może lepiej daj go na dolnośląskim :)

----
A co do innzch Alfaholików z Jelonki... może zrobimy koledze sznur Alf iprzewieziemy go z kościoła do domu weselnego... Wrażenie napewno będzie :D
O ile kolega się zgodzi ;)

Hmm z ciekawością zobaczę jak chcesz robić sznur autek na ślub z 2008 roku :D

Amortyzatory
Powrót