[159] Alfa 159 cukiereczek

Auto
Alfa 159
Witam
Przesyłam kilka fotek mojego cukiereczka :)

Alfa 159
Silnik 1.9 JTDm 8V
120 KM
rok produkcji: 2006

Ostatnia edycja:
jakiś opis, zdjęcia środka ? :P...mało ambitny ten temat :D

Gratuluje. Luubie sedany ;). Daj więcej info. Pozdrawiam

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

ehh wiesz nawet nie zauważyłem :( ale całą obleciałem miernikiem lakieru i lakier jest ok. Tak jak by nie była malowana. Tylko ten zderzak tak jak mówisz

Podaj, jak możesz, jakie miała oryginalne tablice NL, bo po zjazdowych to nic nie wyczytamy ;)

moze nie byla uwalona tylko ktos odswiezyl zderzak bo byl porysowany.Nie martw sie skoro sprawdzales auto

Ja nie wiem , niektorych to chyba zazdrosc zzera, zeby tylko dowalic nowemu wlascicielowi na starcie , niech sie chlop cieszy

wysłane gołębiem pocztowym

Btw, fajny sedanik, niech cieszy wlasciciela ;-)

mam andzieje, ze jeszcze Tobie dowale.Nie chcialem mu dowalic tylko go uswiadomic, ze cos bylo robione,a co to nikt nie wie

Spoko, kiedys belle swoja zaprezentuje to bedziesz mial okazje ;-)

mam andzieje, ze jeszcze Tobie dowale.Nie chcialem mu dowalic tylko go uswiadomic, ze cos bylo robione,a co to nikt nie wie

Jakby nic nie było robione to bym się zdziwił. Przecież nie od dzisiaj wiadomo że żaden handlarz nie sprowadza całych pięknych aut z niskim przebiegiem bo takie są na naszym chorym rynku niesprzedawalne w PL ze względu na wysoką cenę. Po takie perełki to sobie można jechać osobiście i kupić dla siebie na lata.

ale Ty malowales zderzak czy juz tak bylo??Ja naprawde nie pisze tego zlosliwie tylko pytam

P.S.Dynów na podkarpaciu??

Amortyzatory
Powrót