• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa 159, co na "zamianę"?

fornakter

Nowy
Auto
AF 156 2.0 SW
Cześć.
Szykuje się do kupna Alfy 159 ;) Ale żonie się nie podobają przednie światła (omg!)
Szukam czegoś na podobnym poziomie, jakaś alternatywa.
Mówiąc inaczej: Co można kupić zamiast Alfy 159?
Próbowałem coś znaleźć, ale wg mnie naprawdę jest ciężko, albo trzeba dodać z ~10k pln do ceny, żeby kupić coś ładnego.

Możecie coś poradzić? Po raz, żebym pokazał żonie jaka jest alternatywa. Po dwa, żebym ja też miał coś na porównanie.

Wielkie dzięki za podpowiedzi.

159 można kupić za 10.000zł albo i za 40.000. Pytanie jakim budżetem Ty dysponujesz?
Pozdrawiam.
- Rafał

Z moją żoną było tak, że najpierw stwierdziła, że jakiś dziwny ten przód jest. Po miesiącu już jej się opatrzył. Po trzech stwierdziła, że jednak ładny i w ogóle taki inny niż wszystkie, indywidualny i w ogóle. Jak jej przypomniałem, że na początku to tak nie bardzo się jej podobał to "oj tam oj tam przesłyszało ci się". A ostatnio stwierdziła, że brera to taka ładna, a brera/spider to już w ogóle śliczny i że jej peugeot to już jej się znudził.... szykuje się chyba nowy zakup :P Pamiętaj kobieta zmienną jest.

Nie myślałeś np. o C klasie? Bardzo porządne autko, tylko ta "nalepka", że mercedesy to dla dziadków są...

.... o tych przednich światłach w 159 to słyszałem od kobiety taki oto tekst: "ona wygląda jak wkurzona sowa".
Opadły mi po tym tekście nie tylko ręce...:)))

Cześć.
Szykuje się do kupna Alfy 159 ;) Ale żonie się nie podobają przednie światła (omg!)
Szukam czegoś na podobnym poziomie, jakaś alternatywa.
Mówiąc inaczej: Co można kupić zamiast Alfy 159?
Próbowałem coś znaleźć, ale wg mnie naprawdę jest ciężko, albo trzeba dodać z ~10k pln do ceny, żeby kupić coś ładnego.

Możecie coś poradzić? Po raz, żebym pokazał żonie jaka jest alternatywa. Po dwa, żebym ja też miał coś na porównanie.

Wielkie dzięki za podpowiedzi.

A co jej się nie podoba w tych światłach? A w ogóle co ją to obchodzi? Będzie w czasie jazdy patrzeć na światła?

Weź żonę i pokaż jej 159 na żywo. Z kobietami już tak jest że inaczej oceniają ze zdjęcia a inaczej na żywo.

Amortyzatory
Powrót