[156] Alfa 156 V6 Full FL

Samochód świeci się jak psu jajca dosłownie. Przy okazji zostały wypolerowane przednie i tylne lampy. Kolejny krok to 3.0.

Maciek z 3.0 to będzie najlepsza 156 FL w okręgu 200 kilometrów [emoji16]

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Ładnie wygląda twoja bella. Mam nadzieję, że po zabiegu polerki, nie jeździsz już na "szczotki".

Alfa ogólnie po większym serwisie, jeżeli można by tak to nazwać. Swapa niestety ale nie będzie. Brak czasu. Auto potrzebne na co dzień. Co do felg to nie były idealne jak zapewniał sprzedawca. Znajdę trochę więcej czasu to napiszę co i jak dokładnie.

174.jpg

175.jpg

176.jpg

Za dużo tych literek na tylnej klapie. Litości!

"Q2 V6" byłoby w sam raz

wczoraj jade na zakonczenie sezonu youngtimer warsaw i chlop mi w zderzak przedni drzwiami zajeb.....i jak sie tu nie denerwowac...

A więc tak, alfa już po remoncie. Wleciały 2 nowe tylne wahacze poprzeczne, nowe tylne zaciski hamulcowe wraz z linkami od ręcznego, komplet wahaczy z przodu góra-dół (dół Trw i Fast, góra Lemforder), nowe łączniki elastyczne wydechu wraz z uszczelkami. Dodatkowo wymieniłem też łożysko w prawym tylnym kole.

Zmieniłem też wydeszek końcowy

61.jpg

Czemu nie zrobiles od razu czterech poprzecznych?

Może jeszcze je wymienię przed ustawieniem geometrii. Chociaż luzu tam nie było.

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka

Dzięki wielkie za tą fotke. Sam szukałem jakiejś rozpórki i ciężko było ale od razu wszedłem na stronę która masz na rozpórce i zamówiłem dwie sztuki od tej firmy. Widzę że projekt cały czas się rozwija. Powodzenia szerokości

Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót