ALFA 156 to niezwykła Alfa !!! style by Mariusz

Status
Ten wątek został zamknięty.

mariusz

Nowy
Witajcie

Oto moja piekna NIUNIA :mrgreen:

autko przeszlo w swoim zyciu wiele zmian poczawszy od wnetrza poprzez wyglad zewnetrzny :D

Wnetrze: Niunia ma w zupelnosci zmienione wnetrze za sprawa wymiany podsufitki na kolor czerwony,fotele sa rowniez czerwone kubelkowe,dodtaki na kokpicie rowniez sa pomalowane na czerwono.nie zabraknie dodatkow w stylu chromowanym co by dodac troszke elegancji i wytwornosci tej slicznotce :mrgreen: nie wspominajac o systemie DVD w autku

W bagazniku nie mam pakunkow z zakupami lecz przepiekny zestaw Car audio ktory oddaje piekne brzmienie basow(hmmm...jakie cudowne uczucie zatrzymac sie na swiatlach i patrzec jak te malolaty piszcza na widok mojej furki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jak jadę ulica mojego miata to ludzie na widok mojej 156 stki wypuszczaja reklamowki i torby z rąk.takie wrazenie daje im moja alfa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wyglad zewnetrzny: zaczne od dziubka :D Autko ma nowe lampy,robione na specjalne zamowienie wzorowane na styl Brery,drzwi sa otwierane do gory niczym lamborgini,zawiasy rowniez byly robione na specjalne zamowienie,uwielbiam uczucie jak podjezdzam na stacje benzynowa i otwieram drzwi,a ludzie niczym w matrixie zatrzymuja sie i oczą nie wierza.mozna byloby wymieniac bez konca jak w tej piosence "bez konca....bez konca...

Oto zdjecia mojej furki niestety nie mam zdjec wnetrza bo ktos usunał je z albumu ze zlotu w Bielsku Białej,zrobi sie cieplej i zrobie nowe to z pewnoscia zapodam :D

Ps.zgłaszam moja NIUNIĘ do konkursu :D

hmmm.... ale piekna,a ta alfa na ostatnim zdjeciu tez niczego sobie :D Ladne fotki!! no ale z tymi laseczkami co piszcza to chyba Mariuszku za ostro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale co tam tez tak mam :mrgreen: hihihii

A co z silnikiem czy on jest na pedały? Najbrzydsza część 156 to lusterka OKROPIEŃSTWO jak już tyle kasy wpakowane to przydałoby sie zrobic cos z lusterkami :mrgreen:

marcins737 napisał:
dla mnie :arrow: DNO :!:

moje zdanie jest takie samo. Te światła świetnie pasują nowym alfą, tutaj wygląda to okropnie. Zero smaku. Żal mi tej alfy :cry:

marcins737 napisał:
to żart czy serio ??

jeśli żart to świetny jesli serio to ...

http://www.tuningpower.pl/

...żal patrzeć ...białe napisy na lato , kapsle na zimę... parę kilogamów wyszukanych dodatków...

ciekawe jak innym się spodoba - dla mnie :arrow: DNO :!:

Niestety, ale muszę się zgodzic z marcinsem :? Zniszczyłeś dzieło sztuki :evil:

marcins737 napisał:
mi bardziej żal właściciela... .

zal wlasciciela....? smutne jest to ze oceniasz ludzi i w moim odczuciu ich obrazasz!!!

Auto zwylkym uzytkownikom moze sie podobac albo nie...ale zapewniam ze fanom tuningu by sie spodobał :D

ciekaw jestem kto z was jezdzi w zime na stalówkach??? pewnie polowa z was tak!!! o Fujjjj OCHYDA !!!

serdecznie pozdrawiam :D

piszac o stalowkach mialem cos innego na mysli...myslalem ze zrozumiesz aluzje...

ja jakos nie moge sie przyzwyczaic to przerabianych alf to tak jakby do rollsa dodac spojer :mrgreen:

wlasciciela nie moge oceniac, jedynie jego gust... ale lepiej tego go nie skomentuje ;//

a ja takie nazywam "pojazd Batmana"

OT rozbraja mnie szczerość marcins737 - w jak najbardziej pozytywnym sensie, na żywo wychodzi mu to jeszcze lepiej :D

jak dla mnie tragedia.....żal samochodu.....nic do siebie według mnie nie pasuje.... nie chcialbym prowadzic tego samochodu....ale o gustach sie nie dyskutuje podobno

Na glowe sobie marcin ta klape ubierz bo to juz nie jest funny... Skoro zrobil takie auto tzn ze mu sie podoba. On tym jezdzi. Nie wszystkim sie musi podobac, ale wielu jest ktorym to auto sie bedzie podobalo.

Moze dla CIebie szczytem tuningu i extra wygladu jest klapa od kibla na dachu samochodu, ale to nie znaczy ze musisz az tak to krytykowac. Nie wiem czy zazdrosicisz mu czy co ze tak piszesz...

moim zdaniem Marcins737 troszke przesadzasz,nie zapomninaj ze jestesmy wszyscy jedna rodzina,a jesli cos ci sie nie podoba to wporzadku ale bez przesady.Chyba zonie nie mowisz ale jestes ochyda jak wroci od fryzjera i wlosy ci sie nie podobaja czy cos podobnego? troszke wiecej pokory i wyrozumialosci dla tworcy tego projektu.

ja swojej 156 tak bym nie zrobil ale to nie znaczy ze alfa mariusza jest ochyda,bo to sa odczucia subiektywne.

pozdrawiam

panowie prosze o uspokojenie zaczynacie powoli zblizac sie do lamania regulaminu.nie mozemy nikogo obrazac nawet jak sie jest bardzo bezposrednim.jeszcze raz prosze o temperowanie swoich jezykow.

Kazdy ma swoj styl i swoj gust. Ale to nie powod zeby od razu po nim tak jechac... Na ulicy tez na ludzi najezdzasz jak Ci sie ich ubior nie podoba?? Albo wyglad??

piotriix napisał:
panowie prosze o uspokojenie zaczynacie powoli zblizac sie do lamania regulaminu.nie mozemy nikogo obrazac nawet jak sie jest bardzo bezposrednim.jeszcze raz prosze o temperowanie swoich jezykow.

dostosuje sie do zalecen Piotriixa i nie bede wiecej pisal tym tonem bo mogłbym za daleko sie posunąć i tobie marcins737 rowniez to proponuje.

pozdrawiam

Zamykam, jak ktos bedzie mial cos madrego do dodania to walic na PW.

Wiecie Panowie ze dzentelmeni o gustach nie dyskutuja? :P

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót