• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa 156 SW 1.9 JTD M-jet [krzychuk]

• Autor wątku Autor wątku krzychuk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krzychuk

Guest
Ta w odróżnieniu od GT jest kompletnie seryjna i niczym sie nie wyróżnia spośród innych poliftingowych kombiaków

Piekna jest!!! tez mialem zamiar taka kupic ale nic nie moglem znalezc w full opcji,a dla mnie priorytetem jest skora w aucie,no i wkoncu padło na 147 Ti po lifcie.

alfa 156 + alfa 147 bajka o niekonczacej sie opowiesci... :mrgreen:

Może w przyszłym roku ..... Takie cacko mnie czeka.Tylko pewnie będę szukał albo 2.5 V6,albo 2.4 JTD :lol:

Korczu napisał:
Piekna jest!!! tez mialem zamiar taka kupic ale nic nie moglem znalezc w full opcji,a dla mnie priorytetem jest skora w aucie,no i wkoncu padło na 147 Ti po lifcie.

alfa 156 + alfa 147 bajka o niekonczacej sie opowiesci... :mrgreen:

też bym wolal żeby miala skorkę ale jak to mówia darowanemu koniowi ... Do inwestowania jest inna zabaweczka, a ta ma poprostu jeździć

grzelutek napisał:
Może w przyszłym roku ..... Takie cacko mnie czeka.Tylko pewnie będę szukał albo 2.5 V6,albo 2.4 JTD :lol:

ta 1.9 nie jest zła, ma w zasadzie tylko jedną wadę - jest 4-ro cylindrowa :lol:

Taka chyba będzie moja następna :D Tzn. bardzo chciałbym aby taka była :)

Amortyzatory
Powrót