• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfa 156 po wkreceniu na obroty gasnie

• Autor wątku Autor wątku nerlo1991
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nerlo1991

Guest
witam jak jade i puszcze nagle pedał gazu skrecam naciskam na sprzegło i samochod mi gasnie. jak powoli puszczam gaz to jest ok nawet jak stoje dam gazu na powyzej 5tys obrotow puszcze gaz to spadna obroty i zgasnie a jak powoli to spadnie do obrotow bardzo małych i po chwili znow bedzie 1tys obrotow co to moze byc?

podcisnienie ktore idzie do silniczka krokowego. pekniety wezyk lub jakas nieszczelnosc. mnie to na to wyglada

- jesli ECu to M1.5.5 ( brak daty produkcji tego auta ) to objawy sugerują brak adaptacji przepustnicy.
- może byc także już dośc brudna przepustnica.

hmmm patrzyłem i przepustnica jest czysta jest to 98r silnik 1.8

Amortyzatory
Powrót