• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfa 156 nie działa dmuchawa wersja z klima

• Autor wątku Autor wątku nerlo1991
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nerlo1991

Guest
Witam jestem nowy i prosze za wyrozumiałośc :) a więc kupiłem alfe i nie działa w niej dmuchawa na żadnym biegu, wogole nie reaguje. Mówiono mi że uszkodzony jest rezystor regulator nadmuchu, kupiłem drugi i nadal nie działa ;( a ten sie strasznie grzeje co może by powodem uszkodzonia?

a jak sie do niego dostac? sprawdzic czy jest uszkodzony?

---------- Post dodany o godzinie 20:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:30 ----------

wie ktoś jak najszybciej sie do tego dostac ?? silnik wentylatora jest pod schowkiem gdzies?? czy może trzeba ściagac podszybie itp ?

A bezpieczniki sprawdzałeś?? Może zacząć od tego - głupie ale czasem najprostrze rozwiązanie

bezpieczniki sprawdzałęm sa dobre, dziś baiłem sie lewym pokrętłem tzn przesuwałem go w różne pozycje i jak by coś zaczeło ruszac troche. ale nadal nadmuch nie działa

dmuchawa naprawiona ;) silnik był zablokowany juz wszystko działa aż miło :) dzieki za pomoc.:)

Amortyzatory
Powrót