• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfa 156. gdzie kupic przeplywke? pomocy!

• Autor wątku Autor wątku alfons
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

alfons

Guest
Hej,

w koncu zdiagnozowalem, dlaczego moja alfunia tak muli;/

do wymiany przeplywka;/

ktos gdzies kiedys pisal na forum ze idzie dostac boscha za 250zeta...

w serwisie zaspiewali 800;/ w boschu 600;/

Jakby ktos cos wiedzial to prosze o kontakt - 4444843(czesto niewidoczny)

Spróbuj na Allegro - Dexx Auto Części. Kupiłem u facia za 300 zeta oryginał Bosch. Tylko nie daj sobie wcisnąć kitu w worku foliowym z naklejkami Bosch'a (sam wkład do przepływomierza) - są to po prostu podróby!! Np. "mar52" na Allegro takie sprzedaje. Oryginał jest tylko sprzedawany jako komplet wraz z korpusem przepływomierza.

Sam się w ten sposób naciąłem :x

alfons napisał:
Hej,

w koncu zdiagnozowalem, dlaczego moja alfunia tak muli;/

do wymiany przeplywka;/

ktos gdzies kiedys pisal na forum ze idzie dostac boscha za 250zeta...

w serwisie zaspiewali 800;/ w boschu 600;/

Jakby ktos cos wiedzial to prosze o kontakt - 4444843(czesto niewidoczny)
Jak do tego doszedłeś że to przepływka?

pojechalem do znajomego do serwisu i wyjal stara i wsadzil nowa, tak na chiwlke. pojezdzilem na nowej i bylo wszystko ok:)

alfons napisał:
pojechalem do znajomego do serwisu i wyjal stara i wsadzil nowa, tak na chiwlke. pojezdzilem na nowej i bylo wszystko ok:)
Teraz to mnie to przekonuje

...podpiecie do kompa wystarczy, tez wychodzi bład przepływki.. ale pierwszy symptom to zamulenie..mnie tez poszla tydzień temu:( ...a wymieniałam w czerwcu zeszłego roku..( Bosch, tez allegro)...ech:(

..jak widac..moj nie wytrzymal nawet roku..ale ponoc oryginały tez maja taka tendencje, wiec nie wiem czy warto inwestowac.

Amortyzatory
Powrót