• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa 156 by Starscream

• Autor wątku Autor wątku Starscream
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Starscream

Guest
To moja pierwsza w życiu Alfa i jestem bardzo z niej dumny, niesamowite uczucie mnie ogarnia, kiedy ją prowadzę, do tego jest naprawę śliczna-dziś dostała nowe opony Baruma 195/65/R15 czyli chyba normalne, w przyszłym tyg jadę na wymianę rozrządu, wyczyszczenie i nabicie klimy dopieszczenie jej-aha założyłem też dziś chromowaną końcówkę wydechu, ale o takiej samej średnicy jak oryginalna rura wydechu, więc wygląda jak założone fabrycznie. Na tych fotkach nie jest jeszcze dopieszczona, dobre fotki i może jakiś filmik wstawię jak skończę ja pieścić :mrgreen: Aha, fotki jeszcze sprzed założenia gum i końcówki wydechu:

Gratulacje :!: :!:
Bardzo fajna Bella no i 156 moja ulubiona :P ,powodzenia w dopieszczaniu :mrgreen: no i jak skonczysz pochwal sie :!:

pozdrawiam

Ładna , na tylnych szybach to folia???

Piekne autko...bardzo podobna do mojej, taki sam kolorek i fele...nawet wnętrze bardzo podobne:) Super...gratuluję Ślicznotki :D

Ile kosztuje przegląd i nabicie klimki i czy warto jechac z tym do Norauto czy lepiej u prawdziwych fachowców od klimy to zrobić...bo Norauto kompletnie nie ufam jakoś ;//

Pozdrawiam

Alfamaniak156 napisał:
Piekne autko...bardzo podobna do mojej, taki sam kolorek i fele...nawet wnętrze bardzo podobne:) Super...gratuluję Ślicznotki :D

Ile kosztuje przegląd i nabicie klimki i czy warto jechac z tym do Norauto czy lepiej u prawdziwych fachowców od klimy to zrobić...bo Norauto kompletnie nie ufam jakoś ;//

Pozdrawiam

dziękuję :mrgreen: Co do Norauto, to ja tam nie jadę, znika auto na godzinę, tyle mi wczoraj powiedzieli, że to trwa i defakto nie widać co się dzieje z autkiem.. Więc ja tż im nie ufam, jade do normalnego serwisu, tylko od klimy i tam będę przy tym, jak będą ją czyścić i nabijać :wink: Ceny są różne, od 150 do 250, więc tragedii nie ma a efekt będzie bardzo dobry

75andrew155 tak, z tyłu jest atestowana folia

Starscream napisał:
Co do Norauto, to ja tam nie jadę, znika auto na godzinę, tyle mi wczoraj powiedzieli, że to trwa i defakto nie widać co się dzieje z autkiem..

No własnie więc to chyba było pytanie retoryczne:) Raz ogłupiałem i pojechał z moją AR 33 na kontrolę luzów w zawieszeniu...to...mi zepsuli szybe elektryczną od strony kierowcy
Takie tam majstry że aż strach...roweru bym tam chyba nie oddał...

Tak też zrobię...oddam fachowcom od klimy.

Koledzy czy w Poznaniu jest dgdzieś dobry i solidny warsztat który zrobiłby porządny przegląd klimy?

Dzięki za dobre namiary.

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót