• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa 156 2.5 v6 gaz-śląsk

• Autor wątku Autor wątku kris156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    v6
K

kris156

Guest
Witam! Jakie warsztaty polecacie na śląsku, żeby mi bezproblemowo założyli instalację lpg do alfy 2.5 v6?

jak Grzesiek pisze - wal do Damiana, nie będziesz zawiedziony

Chyba że tak. Od początku zrobiłem na tej instalacji 16 tys km i ani razu nie przytrafił się problem z nią jak dotychczas

Może jesteś ostatni Mohikanin? ;) Teraz GZW często wita w temacie Mega Drut Team na forum o instalacjach LPG...

JA na GZW złego słowa nie powiem, instalka super a zrobilem juz 40tys km , wszystko bezawaryjnie jezdzi a co do mega drutu to jestem pewein że kazdy czlowiek/monter moze popelnic bład ktory pewnie zostanie przez odpowiednie osoby rozdymany i puszczony w siec a i konkurencja pewnie moczy w tym palce.
a do GZW trafilem za namowa GrzeskaK :)

Bo swego czasu GZW było dobre i takie też opinie chodziły na forach. Potem coś się zesrało ;)

Dziwna sprawa, bo terminy mają odległe na montaż oraz przeglądy. Tyle ludzi do druciarzy jeździ? Ja przejechałem na ich instalacji ponad 10kkm i miałem raz problem z buntem instalki, która nie chciała przełączyć się na gaz i przechodziła w tryb awaryjny. Awaria ustąpiła następnego dnia i od sierpnia nie miałem powtórki. Podjechałem do GZW, ale nic nie mogli znaleźć, bo rzeczywiście wszystko w tym momencie było ok. Warto wspomnieć też o montażu podzespołów, których praktycznie nie widać, co jest raczej rzadko spotykane.

Amortyzatory
Powrót