• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa 147 1,9 JTD - pozdrawiam alfistow z Koszalina

• Autor wątku Autor wątku RUDA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

RUDA

Guest
Na razie publikuje zdjecia od wlasciciela ;/ ale niebawem zrobie swoje i je wrzuce - mysle ze dziewczyna przezentuje sie swietnie :D. Stala jak bydlak pod golym niebem w komisie ze 4 miesiace, az zawladnela moim sercem, ze nie moglam sie jej oprzec i wybawilam ja z opresji porzucenia. Ma opieke i wlasne m1 :) z ogrzewaniem

Bardzo ładna na super felgach.

RUDA napisał:
nie moglam sie jej oprzec i wybawilam ja z opresji porzucenia
to teraz napewno będzie Tobie posłuszna i nie sprawi kłopotów,czego Ci życzę.

Super autko moj sąsiad ma identyczną tylko z innym sercem gratulacje i duzo przyjemnosci z jazdy <hello>

piekna bella ładnie sie prezentuje na tych felach,skóra miodzio
pozdrawiam

Dziekuje - mam nadzieje ze na zlot w Czestochowie uda mi sie juz dopiescic na cacy :D a pracy czeka mnie sporo

no sliczna mala diablica...mamy ze soba duzo wspolnego...moja tez sie gniotła miedzy innymi autkami w komisie...zyla w slonecznej Italii potem paka i szara Polska w deszczu...najgorsze ze nie mam garazu i jak pada to moje serce krwawi...ale szukanie lokum trwa...pozdrawiam serdecznie i gratuluje dziewczynki...

no sliczna mala diablica...mamy ze soba duzo wspolnego...moja tez sie gniotła miedzy innymi autkami w komisie...zyla w slonecznej Italii potem paka i szara Polska w deszczu...najgorsze ze nie mam garazu i jak pada to moje serce krwawi...ale szukanie lokum trwa...pozdrawiam serdecznie i gratuluje dziewczynki...

Również moje gratulacje tak mało osób docenia ten wspaniały samochodzik, wszyscy kupują większę np 156 a mało kto 147:) chciałem kupić srebny kolor, ale nie było trafiła się okazja na czarny, w Twoim koloże super wyglada.
Pracuj nad nią a spotkamy się w częstochowie :)
Pozdrawiam

Popatrz co za zlosliwosc losu - a ja chcialam czarna z czerwona skora a trafila sie dobrze utrzymana (serce) srebrna z czrna skora z pewnego zrodla - ale nie zaluje :D

Dołączam do reszty i równiez bardzo gratuluję pięknego nabytku. Szerokiej drogi :)

Amortyzatory
Powrót