Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
typowe podejście - nie miał ale wieDDEvil napisał:to tak jak w alfie tylko ze to tam nigdy nie dzialalo moze tutaj bedzie i sie tak zastanawiam czy ten pierdola kiedykolwiek prowadzil alfe albo chociaz czy w niej siedzial.
KKrzysztof napisał:niedługo będzie porównanie trabanta do syrenki![]()
Nie masz czego żałowac jak widzę tego gno...jak wybiera swoją czapeczkę a auto ocenia po rozmiarze popielniczki to mnie szlag trafiaKosiar napisał:ja niestety nie oglądałem bo akurat jak włączyłem TV to sie kończyło :evil:
popieram...Alfamaniak156 napisał:Szkoda ze nie ma już Top Gear w TVN Turbojedyny sensowny i z jajami programik był
![]()
gonzo napisał:popieram...Alfamaniak156 napisał:Szkoda ze nie ma już Top Gear w TVN Turbojedyny sensowny i z jajami programik był
![]()
nie ma sie o co rzucac :wink:
oni maja swoje testy a my swoje ALFY :!: :mrgreen:
ktory z was po zobaczeniu tego porownania a3 vs. 145 czy 156 vs. volvo s40 powie, o kurde musze sie pozbyc alfy bo sie psuje :mrgreen: hehe ten kto ma i kocha nie zostawi niuni chocby nie wiem co :wink:
to so samochody przez duze "S" reszta to sa "przemieszczacze" :mrgreen:
adamodg napisał:bo z Alfą jak z kobietą- wydajesz na Nią kasę , czasem cię wk... ale jak już Ją " prowadzisz" to jest suuuuuuuuuuuper