Z
zor-ro1970
Guest
Witam posiadam Alfinkę 1.8 144ps i mam problem jak jest zimna przewaznie rano to czasem nie che odpalić. Okazuje sie ze jak ja popchne 4-5 m wystarczy ze przekreci wałem to bez problemu odpala w czym problem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Maciek a wiesz w czym problem tkwi?Jak bedziesz ją pchał to założysz niedługo temat o zerwanym pasku rozrządu
Widzisz że facet ma kłopot z poruszeniem wału to jak rozrusznik może kręcić.. nie ma siły go ruszyć. Ja tak rozumiem ten problemrozrusznik kręci dobrze.
Widzisz że facet ma kłopot z poruszeniem wału to jak rozrusznik może kręcić.. nie ma siły go ruszyć. Ja tak rozumiem ten problem
Możliwe dwa warianty. Jeśli na popych pali na dyk to padnięty rozrusznik i dobry akumulator lub dobry rozrusznik i padnięty akumulator(objawy słabo kręci ale brak prądu aby cewki zapłonowe dały iskrę).