• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alf 156 :]

• Autor wątku Autor wątku Fojut
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Fojut

Nowy
Auto
156 JotTeDe
Witam.
Tknęło mnie dzisiaj coś do ujawnienia Alfy wiec oto i ona:
http://img10.imageshack.us/g/20091104236.jpg/

Może coś na jej temat:
Rocznik kwiecień 1999, oryginalna włoszka:], 1.9 JTD, wyposażenie chyba standardowe (el szyby przód, lusterka, klima, itd..) Auto we wakacje tego roku sprowadzone z Francji, w PL jestem pierwszym właścicielem. Bardzo zadowolonym właścicielem :-)

Pozdrawiam. :D

Jedyny słuszny kolor jak dla mnie. Ja nie miałem tyle szczęścia z kolorkiem.

bardzo ładna sztuka i aluski, nad ktorymi pracuje zeby na lato wygladały jak twoje...

Kolego wrzuć fotkę samochodu na tej szpryszce, co masz w awatarze.

Chciałem zobaczyć jak wyglada samochód bez gley na 17-tce, bo muszę swoją dźwignąć i nie mam pojecia ile, tak aby w miarę wyglądała.

Niestety, ale alfa z avatara nie jest moja. Mam nadzieję, że we wakacje uda mi się założyć takie felgi. Pozdrawiam

JTD dlatego, bo oszczędny, bo lubię diesle:] a na porządną benzynę V6 mnie nie stać.

Stan na dzień dzisiejszy:

Uploaded with ImageShack.us

Amortyzatory
Powrót