G
grzelutek
Guest
Chyba za piękne,żeby było prawdziwe 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ma od nowości samochód? Może już kupił z cofniętym.75andrew155 napisał:A ja w to wierzę , mój wujo ma 156 z 2000 roku i ma przejechane tyle co to w ogłoszeniu
piotr_alex napisał:zdarzają się takie perełki może rzadko ale pod maską silnik wygląda na bardzo zadbany.
Tak kupiony w salonie na jubilerskiej i mam pewność tego przebiegu ( daję głowę lub oddam swoją Alfe ) jeśli to nie prawdatomkap napisał:Ma od nowości samochód? Może już kupił z cofniętym.75andrew155 napisał:A ja w to wierzę , mój wujo ma 156 z 2000 roku i ma przejechane tyle co to w ogłoszeniu
ja tam powstrzymałbym sie od takich epitetów, jesli nie ma pewnosci. mozliwe ze jest krecony, nie wiem. cuda czasami sie zdarzają, np mój dziadek ma Punto od nowości, 99r. i ma przejechane w nim 16tyś km, kto w to uwierzy?? :mrgreen:luki166 napisał:Tak bo uważam że żadne NORMALNIE użytkowane auto z roku 99 nie może mieć takiego przebiegu, a piszę o tym bo szlag mnie trafia z tymi oszołomami handlarzami, i mogę gościa nazwać dupkiem bo mam bardzo duże przeświadczenie o tym że oszukuje ludzi.........
75andrew155 napisał:A który T.S przejedzie więcej kilometrów ??? :mrgreen:
luki166 napisał:Tak bo uważam że żadne NORMALNIE użytkowane auto z roku 99 nie może mieć takiego przebiegu, a piszę o tym bo szlag mnie trafia z tymi oszołomami handlarzami, i mogę gościa nazwać dupkiem bo mam bardzo duże przeświadczenie o tym że oszukuje ludzi......... ale to nieważne bo nie wiem jakiego w miarę cenzuralnego słowa użyć żeby opisać tego DEBILA!!!!!!!
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4474746