• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alarm jego rozbrajanie Duzy problem..

kamien007

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 3.2 Q2 rok 02 Azzurro Nuvola
witam was pisałem parę tematów z moim zepsutym alarmem.. wkońcu do wniosku doszedęłm ze mam uszkodzoną całą syrenę zakupiłem nową.
oczywiście razem z centralką zdalnego sterowania zamkiem pod tylna szyba bo inaczej nie działa, musi to współgrać.
no i dziś postanowiłem to zamontować ale pierw chciałem sprawdzić jak to działa i działać działą ale nieda sie rozbroic dioda miga cały czas czy samochod zamknięty czy otwarty..
proszę was o pomoc jak ma to działać sprawnie ze z kluczyka rozbrajam alarm jak wyje...
na początku filma zmostkowałem na ON włączenie alarmu
ps. nie wiem czemu nie migają mi kierunki jak zamykam zdalnie.. :confused:

film
http://www.youtube.com/watch?v=oKT_fytVL5E

tak myslę mzoe jakos da się to zaprogramować albo cos??

Jaki model masz tego alarmu? poszukaj schematu programowania na necie. Jesli dioda miga przewaznie oznacza to ze alarm jest uzbrojony, odepnij centralke i podlacz na nowo co sie stanie...

Amortyzatory
Powrót