• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

ABS

Konrado

Nowy
Auto
Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.
Czy ktos mi moze podac zdjecie na ktorym moge sobie sprawdzic czy mam ABS w samochodzie?? Chodzi mi o to, ze jak podniose maske to ktory to element. Dodam ze jak hamuje to nie czuje tego ABSu, ale chce sie upewnic. Pozdrawiam

Masz pokazany rysunek pompy i gdzie jest umiejscowiona to w czym problem ?

jak masz abs to zawsze przy odpalaniu silnika powina ci sie zaswiecic kontrolka abs na desce rozdzielczej jezeli nie zaswieca ci sie nic takiego to znaczy ze nie masz
:) poco sobie utrudniac :D i po zdjeciach szukac pompy absu przeciez to jest banalne

hmmm a jak ci sie zaswieca zaswieca sie na chwile i gasnie czy sieci sie caly czas ??? jak caly czas albo miga lub cos w tym stuylu to mozesz miec czujniki absu zrabane albo cos z pompa nie tak

aha no to w takim ukladzie nie masz bo jak bys mial cos nie tak to by ci sie swiecilo a jezeli sie nie zapala t nie ma absu

Amortyzatory
Powrót