• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

75 2.0 ts

• Autor wątku Autor wątku erni
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

erni

Użytkownik
Auto
147 GTA
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-75-2-0-ts-89-CID5-ID8HbxR.html

Pisać PW, dzwonić jak by co.

Miałem ją ogarnąć na tip top, i tak się zbieram zbieram i zebrać nie mogę może ktoś ją przygarnie:D? do roboty blacharka - progi, podłoga w bagażniku ( tam jak zapas ) dorzucam całe to kółko do wspawania.

Sorry za OT ale nigdy w życiu tylu AR nie widziałem na jednej ulicy. O Fiacie i Maserati nawet nie wspominam...

@up sprecyzuj swoje pytanie, bo na upartego to nic nie trzeba robić żeby jeździć (do pierwszej kontroli, przy której po zajrzeniu przez mundurowego do bagażnika na 90% stracisz dowód). Jak chcesz tym w miarę się poruszać to blacharka jest do roboty na start, dobrze było by zrobić przegląd skrzyni i naszykować się na synchronizator drugiego biegu ( czasem zgrzyta ). Zawias z przodu też wypadało by podrobić (wali z prawej strony - troszkę gratów dorzucam w gratisie ). Ustawić zbieżność i jeździć aż coś się nie zwali :D Jak na cacy to litania się nie kończy, zawsze znajdziesz coś do poprawienia.

Amortyzatory
Powrót