[33]Głośniki

DaniioDTB

Nowy
Auto
33 boxer dell'orto carbs
Witam mam pytanie:Na jakiej wielkości głośniki jest miejsce w desce rozdzielczej i czy ktoś wogóle tam montował głośniki? Wydaje mi sie orientacyjnie że tam wchodzą 13cm głośniki ale nie jestem pewien. Jak by ktoś mógł pomóc to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam

Orientacyjnie, to ja kupiłem 100mm (4")... I.... Musiałem szlifować, bo były za duże...

Potem okazało się, że jeszcze są 87mm i te powinny wejść bez kombinowania..

tak tam siedza najmniejsze głosniczki jakie sa w sprzedazy chyba własnie te 87

AR_33 napisał:
Pod deską montowane są standardowe 10
Weszły Ci tam głośniki 10cm?
Ja musiałem szlifować, jak pisałem.. Okazało się zresztą, że sam głośnik ma jakieś 85mm, a dodatkowe milimetry to "mocowanie".. No i teraz muszą się obyć bez mocowania.. :D

A ja mam 4 orginalne glosniki w drzwiach produkowane dla alfy 33 MADE IN ITALY :D przynajmniej tak wynika z karteczki na nich :D

_zagiel_ napisał:
A ja mam 4 orginalne glosniki w drzwiach produkowane dla alfy 33 MADE IN ITALY przynajmniej tak wynika z karteczki na nich

Też takie mam, nawet mają napisy Alfa Romeo :P
Jak by ktoś był zainteresowany to służę pomocą :)

oryginalnie wchodza 87 mm, ale mozna pokusic sie o zabudowanie drzwi, ja mialem dorobiony panel na 16 cm glosniki z kieszenia na cala dlugosc drzwi. Po porzadnym wytlumieniu gralo pieknie w zestawie z tweeterami w slupkach przedniej szyby.

Amortyzatory
Powrót