• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[26.05.2016] Boże CiaO ?

• Autor wątku Autor wątku ToKo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

ToKo

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm
Cześć Wszystkim !

Czas ruszyć towarzystwo!

Jest to moja ostatnia próba ruszenia tej części pomorza ;) Więc albo się uda i będę dalej próbować kontynuować nawoływanie do spotów, albo po tym razie sobie odpuszczę dalszą walkę ;-)

Krótko:

Plan: godz 09:00 spotkanie / bulwar gdyński -> przejazd na godz 10:30 - 11:00 na polankę redłowską, tam grill i dokończenie pogaduch.
Dzień: 26.05.2016
Potrzebne rekwizyty?
- zajęcie miejsca na polance redłowskiej, zajęcie miejsca na parkingu bulwaru gdyńskiego, grill
Cel: Pogaduchy o tym co ostatnio komu się popsuło :cool: i jak to naprawił :edziahaha:. Wspólne zdjęcie pamiątkowe.
bulwar-nadmorski-gdynia.jpg

[UWAGA] bez minimum 7 pojazdów akcja się nie odbędzie, poniżej lista.

LISTA:

1. ToKo
2. ...

LISTA:

1. ToKo / czarne GT
2. Agata P. / czerwona GT
3. ...

(dopisywać się do listy)

1. ToKo / czarne GT
3. Murgrabia
4. ...

1. ToKo / czarne GT

3. Murgrabia / czarna 166
4. M4rcin3z (wstępnie) / czerwona 147
5. Paweł / czarna 166
6. Rafał / czerwona GT
7. ...

Ostatnia edycja:
Wstępnie też się piszę ;)

1. ToKo / czarne GT
5. Paweł / czarna 166
6. Rafał / czerwona GT
7. FXX / czarna 159 SW

- - - Updated - - -

Zarzuciłem jeszcze temat na forum Lancii. Może ktoś z Lancisti tym razem się skusi :)

Bardzo prosimy :), na wlochow jestesmy otwarci :) z checia poogladam sobie lancie w srodku :)

8. broker (Lancia Klub Polska) / czarna Delta III

Wysłane z mojego SM-T555 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
1. ToKo / czarne GT
5. Paweł / czarna 166
6. Rafał / czerwona GT
7. FXX / czarna 159 SW

8. broker/Lancia
9. Motogold/blue 166

O... rośniemy :)...

miło :) W takim razie... od razu proszę, aby większość zaopatrzyła się w grila :)...

Ktoś z zapisanych posiada grilla? Jeśli tak to niech się ujawni i dopisze do listy, co byśmy nie jedli zimnych kiełbasek :D

Wysłane z mojego SM-T555 przy użyciu Tapatalka

Ja zabiore na pewno jednorazowego :D... wczoraj sprawdziłem jego działanie i potwierdzam, starczył na:
- 2x bochenki chleba
- 8 kiełbasek

i dalej był gorący :)

Ja niestety podobnie jak M4rcin3z... aczkolwiek w innym terminie, jeśli czas i obowiązki pozwolą... jestem chętny....
Pozdrawiam i miłego spotkania...

Ps. Czekam na jakąś relację ze spotu...

Wiem że sie wpierniczam w nie swój temat i dla niektórych to może słabo wyglądać, w każdym razie gadałem z Tomkiem (pomysłodawcą/organiztorem?) czwartkowego grilla i wyjaśniłem co i jak, bo w sobotę robimy drugiego grilla. :P Też polanka ale o godzinie 16. Obiecał rzucić info gdzieś na fejsie, ja tez tutaj piszę- komu pasuje kto chętny na piwko niech wbija!

Ja z wielkim żalem nie mogę wpisać się na listę ...

Może uda mi się wbić na drugiego grilla. Choć to piwko to tylko bezalkoholowe :(

trochę cienko, że w czwartek akurat, bo ja np. pracuje :( sobotka już bardziej :D

Na 75% wpadnie jeszcze czarna Kappa 20VT i Lybra 1.8.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

I prawdopodobnie jeszcze jedną Kappa tym razem rzadkość - w wersji Coupe :)

Co do grilla w sobotę na polance to ja odpadam. A dwa że może być problem z miejscem.

ToKo, mam nadzieję że nie wycofujesz się z pomyslu spota.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Gościa z wlkp wpuścicie? Planujemy z żoną jakąś przejażdżkę nad może i wpadłem na ten temat. Aktualne? Gdzie dokładnie spotkanie o 9-tej rano, nie znam miasta jak lokalsi.
Kawałek mamy aczkolwiek jak nikogo nie będzie to tragedii dla mnie nie będzie. Czekam na info i dopiszę się do listy.

Amortyzatory
Powrót