[Giulietta] [2010] 2.0 JTDm 170km

erazm90

Nowy
Auto
Giulietta 2.0 JTDm Distinctive 170km
Moja "julka" :)

Zakupiona niedawno z zaprzyjaźnionego komisu.
Pierwsza rejestracja 12.2010 w Belgii. Auto miało przejechane 8200km. Auto sprawdzone u dilera przebieg był autentyczny ;)

Oferta była ciekawa więc zaryzykowałem :p I dzisiaj nie żałuję :)

W planach przyciemnienie szyb i montaż nawigacji niestety nie ma narazie czasu by się bawić..

Może mi jeszcze coś podpowiecie :)

https://plus.google.com/101610901469320565553/posts/bXZHdbMYDyP

Zapraszam do oceny :)

Ostatnia edycja:
Przez ponad 3 lata tylko 8200 km??
Jezdzila chyba tylko pod kosciol albo jaki inny meczet :p

To teraz tylko na autostradę i przedmuchać, bo jeśli przebieg faktyczny to...szkoda silnika na taką jazdę.

auto stało prawie dwa lata w polsce bo była zabójcza cena wystawiona. Wymieniłem tylko olej i filtry i zrobiłem 4 tysiące już :) poprostu udało mi się trafić super sztukę :P

Czy tylko mnie nie chce sie otworzyć stronka z google+ aby obejrzeć zdjęcia? Kolego chyba podałeś link do "swojej galerii" wchodząc jako użytkownik google+. Pasuje podać link dla użytkowników "zewnętrznych" ;)

No, teraz widać ;) Prezentuje się zacnie. W sumie felgi można by jej jakieś bardziej odpowiednie wstawić, by efekt wizualny bił z daleka, bo te obecne takie jednak mocno "zwyczajne" ;) Jeżeli technicznie sprawdzona i nie ma się do czego czepić oraz cenowo dobrze, to ocena pozytywna. Może jedynie tapicerka lepiej sie prezentuje w wersjach skórzanych/ze wstawkami ze skóry, ale poza tym myśle że zakup udany. A jak jazda 2.0 JTDm cieszy ryjka, to czego chcieć więcej i po co wydziwiać? :) pozdrawiam i niech sie dobrze prowadzi! :D

Amortyzatory
Powrót