A
Andrzej
Guest
Moja kochana 155- tka 2.0 TS. Jest na gaz. Mam znajomego, który handluje częściami do alfy i mam na oku silnik 2.5 V6. Czy dużo roboty jest z zamianą jednostki napędowej?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Andrzej napisał:heh, tak jak przypuszczalem, aleto nic, jestem bardzo zadowolony z mojej 2.0, ale mocy nigdy za wiele, no - TS rozkręca się do 8000 obr/min
A moja kurcze chyba przy 7000. ale muszę sprawdzićNo a ja myślałem, że TS odcina przy 7250
selespeed1 napisał:A moja kurcze chyba przy 7000. ale muszę sprawdzić
A może ma instalke gazową i nei ma odcinkiAndrzej napisał:no - TS rozkręca się do 8000 obr/min
7200 obr. tak jest w mojej 156 1,6 T.S :wink: Nie wiem jak jest 1,8 i 2,0 być może 7250obr.Derwisz napisał:No a ja myślałem, że TS odcina przy 7250 :?: :!: :shock:
7200 jakoś będziebassman napisał:Wiecie wobec tego przy ilu odcina w 33 1.7 8v?
Marcino 156 napisał:7200 obr. tak jest w mojej 156 1,6 T.S :wink: Nie wiem jak jest 1,8 i 2,0 być może 7250obr.
Marcino 156 napisał:Andrzej napisał:A może ma instalke gazową i nei ma odcinki![]()
Ale kręcenie do 8 tyś obr nie polecam :roll:.
Ja mam instalację gazową założoną i odcina mi tak jak na benzynie. :roll:
Tak jak napisal ma i jesli to TS 8V to pewnie podcisnieniowka ze zwezka w dolocie, wiec moze sie krecic, tyle ile kierowca pozwoli :wink:Marcino 156 napisał:A może ma instalke gazową i nei ma odcinkiAndrzej napisał:no - TS rozkręca się do 8000 obr/min![]()