• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

1750 GTV -69 Zerknijcie na to cudo :P

:shock: :shock: :shock:

fabryka ..

wartość tego cacka pewnie przekracza możliwości finansowe wielu z nas :D

Ehhh kiedy u nas będzie można tak odrestaurować samochód w profesjonalnej firmie za rozsądną cenę :roll:

fr33 napisał:
wartość tego cacka pewnie przekracza możliwości finansowe wielu z nas
2000 gtv byla na allegro 20-30 tys, nie wiem czy jest wielka roznica w cenach...

Piekna az szkoda by bylo czyms takim u nas jezdzic.

Piękne te alfy kiedyś były :shock: . Za taką renowacje możnaby chyba nową brerę kupić i jeszcze trochę by zostało...

williamdrake napisał:
Mozna w Polsce (min. w Krakowie piekne AR reanimuja) ale czy za rozsadna cene tego nie wiem

No proszę jeszcze jeden powód , abym przeprowadził się na południe :mrgreen:
Jak w Poznaniu szukałem warsztatu który by podjął się remontu blachy i lakierowania, to słyszałem tylko: Panie to się nie opłaca, kupa roboty i miejsce w warsztacie zajęte na pare tygodni. :evil:

marcins737 napisał:
jak tylko przyjadą wykwalifikowani chińczycy do pracy

Sądząc po dziełach, które wypuszczają na rynek motoryzacyjny, raczej nigdy nie oddam mojej Belli w ręce żółtych Panów :wink:

Amortyzatory
Powrót