• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[166] pytanie do specow od elektryki

• Autor wątku Autor wątku Michal166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Michal166

Guest
Panowie,za co odpowiadaja zlacza na fotce,w fotelu mam jedynie regulowane oparcie elektrycznie,napinacz,oraz poduszke boczna w fotelu,przewod zolty to zapewne poduszka i napinacz,jedna wtyczka idzie do regulacji oparcia a reszta? dodam ze srodkowa kostka jest luźna,nie ma wtyczki wychodzacej do niej z fotela.Mozecie mi pomoc?ewentualnie zerknac jak to u was wyglada?

A nie masz czasami grzanych stołków ??

no wlasnie nie,ale moze jedno zlacze idzie do podgrzewaczy a drugie idzie do przelacznika wlacz/wylacz ktorego nie mam :?: nie wiem

Więc to będzie do mat grzewczych (z mojego pukntu widzenia) lukne jutro u mnie mam regulacje oparcia, poducha i grzane stołki wiec zobacze czy mam tak samo ;)

tutaj jest moja bella na 4 fotce (od góry) możesz zobaczyc ten przycisk.

o kurcze,to moze ktos grzebal i nie mam tylko przelacznika badz zostala wymieniona obudowa fotela,a pasarzer ma to samo??

Tak u pasażera jest identycznie

ok to jesli sie potwierdzi ze masz identyczne kable wowczas na bank to sa przewody od podgrzewania. :mrgreen: fajnie ze wiem juz tyle

mat w fotelach raczej nie masz ale jeśli wrzucisz sobie kiedys jakies fajne skórki z grzaniem to napewno bedzie śmigać u brata w 164 nie ma el. w fotelach a kości wystaja z podłogi

ale kosci sa trzy,dwie podlaczone jedna nie,wiec wyglad to tak ze moze podlaczenie do pogrzewaczy jest a do sterowania nie ma,nie wiem juz sam

wychodzi tylko kabel wolny z podłogi, a nie z siedzien rozumie, jeśli wychodzi z siedzień gniazdo w jakie bedzie pasować kosć od tych kabli to masz maty ale jeśli nic w fotela nie "wisi" to mat niestety brak :/

Michal166 napisał:
podgrzewane jest oparcie i siedzisko ?
tak dokładnie podgrzewane jest siedzisko i oparcie w części lędźwiowej

Amortyzatory
Powrót