Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
to myślę iż lepsze będzie to: http://www.allegro.pl/item376518694_adapter_transmiter_kaseta_ii_cd_ipod_mp3_mp4_auto.html chociaż nie zgubi fal radiowych.Marcin166 napisał:Bez przerabiania ICSa możesz jeszcze kupić transmiter, np pentagram z wbudowaną pamięcią 1 giga koszt około 150 zł a efekt myśle że będzie niezły (odsłuchujesz wtedy przez ustawioną falę radiową).
Garos napisał:to myślę iż lepsze będzie to: http://www.allegro.pl/item376518694_adapter_transmiter_kaseta_ii_cd_ipod_mp3_mp4_auto.html chociaż nie zgubi fal radiowych.Marcin166 napisał:Bez przerabiania ICSa możesz jeszcze kupić transmiter, np pentagram z wbudowaną pamięcią 1 giga koszt około 150 zł a efekt myśle że będzie niezły (odsłuchujesz wtedy przez ustawioną falę radiową).
Sluchalem takiego w srednim przedziale cenowym i powiem ze raczej kiepskie to jest. Dodatkowo trzeba wziac pod uwage, ze to nadaje na falach radiowych a tuner radiowy ma z reguly okrojone pasmo od 30Hz do 15-16 kHz. Wiec jakosc sama w sobie nie bedzie nawet zblizona do CD.Marcin166 napisał:Nie wiem jak z jakością dźwięku, może ktoś się wypowie kto posiada transmiter
Garos napisał:A czy zadziała jakby zrobić tak: kable które są od zmieniarki podłączamy do przewodu który ma właśnie z jednej strony takie gniazda a z drugiej strony ma USB i to tego można podłączyć mp3. Nie znam się na tym ale mi taka myśl wpadła do łba![]()
smuz napisał:Tak to ma kilka minusów pierwszy (jesli wogole bedzie działać)
Trzebabyłoby zrobić rozgałęznik tak aby działala tez zmieniara ,jednak dwa urzadzenia podpiete moga stanowic pewien problem dla ICS-a , z drugiej strony rozłaczenie zmieniary na stałe to niedobry pomysł.
Wypadałoby miec kabel inny pasujacy do gniazda w isc-ie i usb z drugiej bo co za frajda korzystac z mp3 majac go w bagazniku??? przelaczyc utworu nie da rady no chyba ze pasazer z tyłu miałby długą ręke i sterowałby audio :lol: :lol: :lol:
kabel wiszacy z isc-a przy konsoli to srednio fajny pomysł.
no i czy wogóle to bedzie działac????
najlepiej byloby miec wejscie usb w konsoli ale ...... pomarzyć pewnie tylko można :mrgreen: