• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[166] naprawa nieodbijających kierunków

• Autor wątku Autor wątku Marcin166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marcin166

Guest
Kiedyś ktoś napisał, że wie jak naprawić nieodbijający kierunek bez zdejmowania kierownicy? Proszę o instrukcję. Z góry dzięki!

Marcin166,

też gdzieś kiedyś widziałem taki wątek, tylko nie mam pewności czy bez zdejmowania kierownicy i jeśli znajdę to napewno się nim podzielę, mam ten sam problem u siebie w 156

cosby,

wydaje mi się, że możesz się mylić

o ile mnie wiadomo nie ma możliwości żeby to zrobić bez zdejmowania kierownicy

tam jest na trzpieniu taka plastikowa tulejka i to ona jest luźna ... najprościej trza tam nawinąc trochę izolacji i już - kierunki będą odbijać

no dokładnie tak ... troche czasu i IZOLACJA :)

Amortyzatory
Powrót