S
smuz
Guest
wlasnie ile taka operacja osztuje jak wyglada i czy centralny i alarm tez zakoduja w nowym kluczu?moze ktos juz to robil pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A w tym roczniku nie powinny byc 3 kluczyki ? 2 z przyciskami i jeden serwisowy ? Na twoim miejscu skopiowałbym po prostu kluczyk z jego kodem u dorabiaczy, zapewne wyjdzie znacznie taniej. Nie wiem tylko czy dadzą radę dopasować coś do wyłączania alarmu (zawsze można odłączyć alarm kluczem serwisowym od alarmu).smuz napisał:dobra a co jesli nie mam karty kodowej?bo nie mam i tu jest problem ,posiał mi sie gdzeis 1 kluczyk a kiedy kupowalem autko nie bylo karty! wypadałoby miec 2 bo jesli jedyny odmowi posluszenstwa to ani nie wylacze alarmu ani auta nie odpale ,jest tez opcja dorobienia kluczyka tak zeby byl imobilaiser a zeby miec centralny i alarm wypadaloby taki zalozyc i podpiac sie pod stary centralny.Co Wy na to?