P
picek
Guest
W jaki sposób demontuje się gałkę w manualu?? Jest ona imitacją drewna i tak nie za cudownie leży mi w dłoni. Chce skórzaną i trochę grubszą 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jest zamocowana na wcisk na wielowpuście. Żeby ją zdjąć i niczego nie rozwalić można;picek napisał:W jaki sposób demontuje się gałkę w manualu?? Jest ona imitacją drewna i tak nie za cudownie leży mi w dłoni. Chce skórzaną i trochę grubszą![]()
Eee, nie warto, zajedziesz sie tym brzeszczotem, szybciej ją zdejmiesz w normalny sposób. A co do gałeczki to do najtańszych towarów w ASO nie należy. Zadziwiające jest jak za kawałek plastiku, ew skórki można sobie śpiewać parę stówek (gdzieś w okolicach 2 - 3). Nie opłaca się więc jej niszczyćpicek napisał:łołł i to się nazywa pomocDzięki bardzo.
Wpadłem na pomysł aby ją małym brzeszczotem rozpiłować skoro jest na wcisk. obejdzie sie bez szarpania.
Pozdrawiam i napisze jak mi poszło jak już znajdę odpowiednią dla siebie![]()