[166] chalogeny- gdzie kupic?

• Autor wątku Autor wątku turbo42
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

turbo42

Guest
Witam serdecznie wszystkich alfistow.
poszukuje do alfy166 2,4jtd rok 1999 chalogenow,poniewaz te ktore mam sa uszkodzone i nie chca mi podbic przegladu technicznego.
Chcialbym rowniez zakupic galke zmiany biegow wraz z mieszkiem w skorze.
Jaka zmieniarke CD mozna zamontowac w tym samochodzie ,aby wspolpracowala z seryjnym radiomagnetofonem.
Prosze o pomoc w rozwiazaniu tych problemow.
Dzieki bardzo nara

a od kiedy to przednie światła przeciwmgielne są obowiązkowe do podbicia przeglądu :shock: :?:

Jeżeli są to muszą być sprawne,a Kolega pisze,że ma uszkodzone to pewno dlatego nie podbiją.

no to chyba zgłupieli na tej stacji diagnostycznej. Ja mam tylko jeden halogen i nie miałem zadnego problemu (swoją droga wtedy był nawet odłaczony). Zmien stacje na innej prawie napewno ci podbiją.
A co do gałek i mieszków to na allegro tego jak psów jest. wybierz co ci sie podoba albo daj do obszycia.

Nie zgłupieli. Halogeny mogą by zdemontowane, albo jeśli są, muszą by sprawne i teoretycznie diagnosta powinien sprawdzi ich ustawienie.

chodziło mi o to ze uwazam to za lekka przesade i tyle. Ale cóz prawo jest prawem. Janprosciej zdemontowac a takim razie drugi i podjechac na stacje raz jeszcze.

Amortyzatory
Powrót