• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[166] Antena

• Autor wątku Autor wątku Stanley
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Stanley

Guest
Panowie powiedzcie , do czego tak naprawde jest używana antena na dachu w AR 166?
Ja mam ją albo wyłamaną albo wciśniętą, bo mam dachu tylko plastkową obudowę i otwór po antenie, a wszystko śmiga jak trzeba , radio, nawigacja, telefon, chyba , że zamiast 50 stacj radiowych powinienem mieć np. 100, albo nawigacja bedzie mi sie rwała, bo przyznam że jeszvze jej nie testowałem , sprawdzałem tylko że chodzi no i czas tez mi się elegancko weryfikuje.

Brakuje Ci samej końcówki, wielkości mniej więcej 8cm.
Jak widać można bez niej.

w plastikowej części jest antena GPSa a ten aluminiowy lub w nowszych elastyczny patyczek to jest antena GSM radio będzie ci śmigać bez zmian bez tej antenki

No to wiem , że mi bedzie śmigać bo śmiga jak pisałem wczesniej ale w takim razie mam sobie dać spokuj z ta końcówką ona nie jest potrzebna ??

masz tel GSM w swojej belli ? jeśli nie lub z niego nie korzystasz to ten patyczek jest ci zbędny

Amortyzatory
Powrót