• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

166 2,4 180ps full

• Autor wątku Autor wątku alfin 166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

alfin 166

Guest
alfin166 moja "malutka" 2001 2,4jtd 180ps sprzedam bo chce 159

Bardzo ładne autko :) jak chcesz sprzedać do wrzuć do działu z ogłoszeniami.

widze pełen wypas i luksus :) Gratulacje !!

jak mnie denerwuje stwierdzenie full opcja przy samochodzi ktory ma elektycznie skory.

na pierwszy rzut oka juz widac ze to wcale nie jest bogada opcja - brak xenonu, telefonu i ma nieoryginalny tłumik końcowy

nie wiem jak z STR'em bo tego nie widac na fotce,
tak samo z roletą tylną i elektrycznie skladanymi lusterkami, no i granie kardona

takze ludzie zejdzie na ziemie z tymi waszymi full opcjami, najlepiej jeszcze sie chwalic ze ma wspomaganie kierownicy i klimatyzacje ;DDDD

Końcówka wydechu jak i hamulce są od V6, nie wiem czy ktoś zauważył.

alfa166

a wiec info dla maniaka resorakow moje auto posiada wszystko co wymieniles faktycznie oprocz tel!! ciekawe jak na foto mam pokazac ze lusterka skladaja sie elekt.? a rolete jak zaciagne to juz nic nie widac! posiadam także xsenony tempomat i STR ok to faktycznie bardzo biedna wersja!!!!

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Skoro masz STR to nie masz JTD jedno drugie wyklucza.

To już prędzej.

nie znam sie przepraszam ale tankuje rope od 3 lat i jezdzi! jakis pstryczek mam obok otwierania wlewu paliwa i moze to tsc

Amortyzatory
Powrót