• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[164] Rolka napinacza rozrzadu

• Autor wątku Autor wątku gruby164
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gruby164

Guest
mam problem w mojej alicji zatarla sie rolka napinacza i nie moge jej dostac nigdzie jezeli ktos by mogl pomoc odwajemnie sie
potrzebne to do3.0 v6 12v
prosze o kontakt 510 677 223 marcin

Re: rolka napinacza rozrzadu

gruby164 napisał:
mam problem w mojej alicji zatarla sie rolka napinacza i nie moge jej dostac nigdzie jezeli ktos by mogl pomoc odwajemnie sie

Napisz na PW lub zadzwoń do naszego super sprzedawcy phantom71 :wink:

zobacz czy występuje w katalogu Foty
http://katalog.fota.pl/Katalog/(S(hjppetipsneqt4nuquzv5245))/Samochod1_fs00227.aspx?L=019&Reg=1033
Jeśli jest do twojej alfy to będę mógł ci załatwić

Re: rolka napinacza rozrzadu

gruby164 napisał:

Jeżeli jeszcze potrzebujesz rolkę to jej nr fabr.60513022,zamiennik np.RUVILLE 56008.
Pozdrawiam Anet.

Kupisz ją w Częstochowie na uL.Górna 6 (przy DK-1)
Tel 034-371-07-01
Koszt 238 zł :wink:

Amortyzatory
Powrót