• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[164] czy skora od 166 156 pasuje do 164

Auto
Alfa Romeo 164 3,0 24 V 1994 ,164 3,0 V6 12v 1996,164 Q4 1994 rok
hej jw interesi mnie bo bardzo bym chcial wstawic a bdb stanie i mam takie pytanko czy mozna podpasic siedzenia i boczki czy raczej nie dzieki za odp. i pozdrawiam

Komentarz dodany przez: robak#21: 2008-06-01, 19:33
Proszę o podawanie prefixu przed tematem

a skóra ze 166 bedzie w ogole pasowała do alfy 156?? Szyny sa takie same??

Re: czy skora od 166 156 pasuje do 164

malymariusz napisał:
hej jw interesi mnie bo bardzo bym chcial wstawic a bdb stanie i mam takie pytanko czy mozna podpasic siedzenia i boczki czy raczej nie dzieki za odp. i pozdrawiam

hmmm jesli chodzi o fotele przednie to zawsze mozna wspawac nowe szyny ,co do reszty to watpie

pozdro

mi by raczej zależało na tym zeby to był zestaw plug&play z tymi fotelami:P

zbadaj np szerokość wnętrza 156 i 166 i spróbuj sam odpowiedzieć sobie na to pytanie...

co do pytania z pierwszego postu - boczki na bank będą pasowały o ile dasz radę zamontować do 164 furtki od 166...

obserwator737 napisał:
zbadaj np szerokość wnętrza 156 i 166 i spróbuj sam odpowiedzieć sobie na to pytanie...

co do pytania z pierwszego postu - boczki na bank będą pasowały o ile dasz radę zamontować do 164 furtki od 166...

I to chyba wyczerpuje temat :mrgreen:

Rozmawiałem dzisiaj z taicerem i twierdził ze wsadzali ten fotel to 166. Podbono zachodził tylko na tunel środkowy. Wiec juz teraz zgłupialem. Patrzyłem na ten fotel dzisiaj i wyglada tak masywnie ze ym sie bał ze drzwi nie domkna.

Amortyzatory
Powrót