M
moninika
Guest
156 2.0JTS 2004r
i nic mnie nie obchodzi rozrządu wałek, bo za naprawy płaci Jarek :lol: !!!
i nic mnie nie obchodzi rozrządu wałek, bo za naprawy płaci Jarek :lol: !!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
75andrew155 zapewniam Cię że nie jest za ciasno!! Jest tak jak powinno być w takim samochodzie!! :wink:[/quote] Jeżdziłem 156 no nie taką śliczniutką i miałem problem przyciśnięcia samego pedału gazu bez przycisnięcia pedału hamulca w innych modelach takiego problemu nie miałem. P.S Nie wiem czy to dotyczy tematu jak nie to sorryMarcino 156 napisał:Bella Siniora![]()
quote="75andrew155"]Jak tu się nie zakochać :mrgreen: choć lekko przyciasno![]()
ja mam tylko 163cm wzrostu :roll:Tuti napisał:ta fotele to za blisko przysuniete... ale alfa pikna![]()
staram się w każdym poście pisać "nasza" nie "moja" :lol:Stefan116 napisał:Dobre hehe kobiety i ich auta hmmm
wg mnei nie glupi pomysl, sam myslalem zeby sobie kupic jakiegos golfa na roslinny do zadan specjalnychmoninika napisał:powiedział, że już ma dość tych dziurawych ulic i kupi drugi samochód którego nie będzie szkoda tłuc po mieście,
Tuti napisał:wg mnei nie glupi pomysl, sam myslalem zeby sobie kupic jakiegos golfa na roslinny do zadan specjalnychmoninika napisał:powiedział, że już ma dość tych dziurawych ulic i kupi drugi samochód którego nie będzie szkoda tłuc po mieście,tylko, ze nie stac mnie na ubezpieczenie dwoch aut, bo czesci do golfa to wiadomo - na kazdym rogu za 2,69
![]()
to mi sie podobamoninika napisał:kobieto czym ty jechalaś, to nie jakiś tam samochód, to ALFA ROMEO!!!