• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

156tka MONINIKI

• Autor wątku Autor wątku moninika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

moninika

Guest
156 2.0JTS 2004r
i nic mnie nie obchodzi rozrządu wałek, bo za naprawy płaci Jarek :lol: !!!

Jak tu się nie zakochać :mrgreen: choć lekko przyciasno :(

ta fotele to za blisko przysuniete... ale alfa pikna :D

Bella Siniora :D
quote="75andrew155"]Jak tu się nie zakochać :mrgreen: choć lekko przyciasno :([/quote]
75andrew155 zapewniam Cię że nie jest za ciasno!! Jest tak jak powinno być w takim samochodzie!! :wink:

Marcino 156 napisał:
Bella Siniora :D
quote="75andrew155"]Jak tu się nie zakochać :mrgreen: choć lekko przyciasno :(
75andrew155 zapewniam Cię że nie jest za ciasno!! Jest tak jak powinno być w takim samochodzie!! :wink:[/quote] Jeżdziłem 156 no nie taką śliczniutką i miałem problem przyciśnięcia samego pedału gazu bez przycisnięcia pedału hamulca w innych modelach takiego problemu nie miałem. P.S Nie wiem czy to dotyczy tematu jak nie to sorry :oops:

alfa ładna kolorek taki fajnawy...
ale czemu kurna bryka nieumyta do sesji :wink:

pozdro

"i nic mnie nie obchodzi rozrządu wałek, bo za naprawy płaci Jarek" :lol: :lol:
Dobre hehe kobiety i ich auta hmmm :mrgreen:

trzeba przyznac ze ten lift to w ogole nie wymuszony, wszystko pieknie spasowane, idealne proporcje, jak to włosi :D

Stefan116 napisał:
Dobre hehe kobiety i ich auta hmmm
staram się w każdym poście pisać "nasza" nie "moja" :lol:

a poza tym mam chyba zdrajcę w domu :(
powiedział, że już ma dość tych dziurawych ulic i kupi drugi samochód którego nie będzie szkoda tłuc po mieście,
a że po mieście jeżdzę głównie ja.... :roll:
i wcale nie myślał o Alfie Romeo :cry:

moninika napisał:
powiedział, że już ma dość tych dziurawych ulic i kupi drugi samochód którego nie będzie szkoda tłuc po mieście,
wg mnei nie glupi pomysl, sam myslalem zeby sobie kupic jakiegos golfa na roslinny do zadan specjalnych :) tylko, ze nie stac mnie na ubezpieczenie dwoch aut, bo czesci do golfa to wiadomo - na kazdym rogu za 2,69 :D

Tuti napisał:
moninika napisał:
wg mnei nie glupi pomysl, sam myslalem zeby sobie kupic jakiegos golfa na roslinny do zadan specjalnych :) tylko, ze nie stac mnie na ubezpieczenie dwoch aut, bo czesci do golfa to wiadomo - na kazdym rogu za 2,69 :D

ale pomysl. kupisz drugie auto, bardziej ekonomiczne bo alfa swoje chleje to oszczednosci z paliwa pokryją koszta ubezpieczenia i pewnie ejszcze cos zostanie..

mam nadzieję, że nikt nie oszczędza na swojej Alfce :lol:

pamiętam pewną sytuację, dla której warto mieć AR
latem odwoziłam sąsiadkę z działki do domu
i następnego dnia jej mąż którego wtedy nie było mówi do niej:
wiesz kobieto czym ty jechalaś, to nie jakiś tam samochód, to ALFA ROMEO!!!

moninika napisał:
kobieto czym ty jechalaś, to nie jakiś tam samochód, to ALFA ROMEO!!!
to mi sie podoba :D

ładniutka, przyznaję. Myślę o kupnie 156 Sw po lifcie, ale w silniku 2,4 jtd.

Amortyzatory
Powrót