156SW GTA z www.alfateam.pl

• Autor wątku Autor wątku obserwator737
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

obserwator737

Guest

photo by Vaselinho , GTA chłopaków z Lancia Team - samochody Lancia , serwis , czÄ�Ĺ�ci zamienne

---------- Post dodany o godzinie 14:20 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:13 ----------

i foty drugiego młodego fana motoryzacji znanego na forach pod nickiem Hikari :

a na następną sesję młodzież ma dostać cos czerwonego z czarnym konikiem na żółtym tle :)

Ostatnia edycja:
Obserwatorze nie mam pytan co do wyglądu twojego GTA......jest poprostu śliczniutka....

to nie jest moje GTA - samochód należy do Damiana z LanciaTeam , pożyczyłem go na sesję
żeby młodzi zapaleńcy mogli rozwijać swoje zainteresowania fotograficzno-motoryzacyjne

Jest zajebista,a na żywca powala na kolana.

sesja wypas, ale myśle że każdy tu powinien się chwalić własnym autem a nie kolegi...
zaraz pojawią się ludzie z autem "kolegi" Helmuta Schwenstena który ma 8C w Szwajcari..... ;]

Ostatnia edycja:
możesz myśleć co chcesz - wyraźnie jest napisane do kogo należy samochód , chyba nie zakładasz że wkładam foty GTA po to żeby się pochwalić ??

...a młodych pasjonatów foto będę wspierał i załatwiał im fajne autka na sesje podobnie jak będę się dzielił wynikami tych sesji z forumowiczami o ile będą to AR i pokrewne

gdybym miał od kogo pożyczyć 8C zapewniam że jego foty zobaczyliby forumowicze

A co się stało z Thesis bi-colore???

Ta Alfa to najładniejsze Gta jakie widziałem w życiu, będę jechał z tatą na serwis to sobie na żywo pooglądam, jeśli będzie:)

Mam mieszane uczucia co do felg. Podobne mają w Piotrkowie taxi w Skodach Octaviach... Choć może się mylę, może to jakaś super firma od felg, której nazwy nie mogę się doczytać, ale jakoś wzór mi nie podchodzi...

cóż , namawiałem ownera na felgi 17tki od GTA - nie moje auto , nie moja decyzja
masz rację , nie jest to felga z dobrej firmy

Bi-colore został sprzedany ...ale chodzą słuchy że pojawi się piękne klasyczne włoskie coupe w jego miejsce :)

Ostatnia edycja:
Zdjęcia bardzo efektowne i bardzo dobrze zrobione a co do Alfy to jakby nie te felgi to by wyglądała normalnie.

obserwator737 gdzie robiliście te zdjęcia?
Szukam miejsca do obcykania mojej alfki a, że fotografię lubię to potrzebuję coś z "jajem"
:)

Muzeum Artystów w Łodzi
ul. Tymienieckiego 3, 90-349 Łódź

Fajnie - zrobie kilka fotek swojego Alfora - zabieram sie za to jak sójka za morze :)

wpuszczą , brama jest zawsze otwarta a ludzie robiący foto mile widziani

Tu Piotras...z jakiej miejscowości jest ta alfa bo z chęcią ustawiłbym się na sesję zdjęciową. Pozdrawiam i czekam na odp

marcin, super że pomagasz chłopakom ;)
pochwal ich bo fajne foty robią, tak dalej!

bobryt, spoko spoko ładną alfe zawsze warto pokazać, nawet kiedy nie jest nasza :)

a alfa... mmm....

Amortyzatory
Powrót