• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] zderzak

• Autor wątku Autor wątku provokator
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
P

provokator

Guest
Jakiś czas temu koleś wjechał mi w zderzak na parkingu...
Ale na szczęście jestem już na etapie zbliżającym się do wypłacenia pieniędzy z odszkodowania i w związku z tym mam pytanie dotyczące zakupu nowego zderzaka:
Czy do alfy 156 z 1998 roku będzie pasował zderzak np od SW? bo widziałem na allegro w kolorze:)

Na chłopski rozum wydaje mi się że pytasz o tył, a więc zderzak do SW i sedana jest inny, więc raczej nici z Twoich planów. Pozdrawiam!

no chodziło mi o tył, sorka za przeoczenie:) to lipa że nie pasuje bo już miałem upatrzony w kolorze:P

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót