A
a59
Guest
Czy ktoś może wymieniał i ma doświadczenie i może podpowiedzieć jakich użyć zamienników
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
alces1 napisał:Przedwczoraj wymieniałem u siebie z halogenowej na zwykłą i wcale nie trzeba było nic piłować
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. oczywiście działa, tzn świeci![]()
sedicivalv0le napisał:I nie zapaliła się Tobie kontrolka?, bo u mnie ta żarówka powoduje dalsze świecenie kontrolki
Kontrolka świeciła, ale przed wymianąsedicivalv0le napisał:I nie zapaliła się Tobie kontrolka?, bo u mnie ta żarówka powoduje dalsze świecenie kontrolki :?
alces1 napisał:Kontrolka świeciła, ale przed wymianąsedicivalv0le napisał:I nie zapaliła się Tobie kontrolka?, bo u mnie ta żarówka powoduje dalsze świecenie kontrolki :?(bo ta halogenowa się spaliła). Teraz mam już obie wymienione, bo obie dokonały swego żywota i kontrolka nadal nie świeci.
Pozdrawiam.
- Rafał
No nie wiem. Ponieważ mnie nie padły obie w jednym czasie, lecz w odstępie blisko dwóch miesięcy. Tak więc przez jakiś czas jeździłem z jedną halogenową, a z drugą zwykłą. Wówczas kontrolka też nie świeciła...sedicivalv0le napisał:Ja wymieniłem na inną tylko z jednej strony, może tu tkwi problem. No nic następnym razem jak padną to zmienię obie.
rolanddmode napisał:Hej.A może wystarczy tak zamontować oprawke tych żaróweczek by była sztywna i nie drgała-u mnie to pomogło i od ponad roku mam spokój,a wcześniej wymieniałem chyba co 2 miesiące.
Ja słyszałem to określenie z Żydem w roli głównejSuperjahu007 napisał:U mnie lata jak baba po pustym sklepie :mrgreen:
P.S. czy w modelach po fl też światła postojowe rozwiązane są w ten sam sposób?