• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Wymiana baterii w pilocie Alramu (Alarm GEMEL)

Auto
Seat Leon FR 186KM/413Nm - Lancia Y 1,2 8V 1998r/ 60KM
Witam,

Koledzy pomóżcie bo szlag mnie trafi. Wczoraj wymieniłem bateria w pilocie Alarmu bo juz padła i ledwo pilot działał już.

Ale po wymianie baterii nie działa ani centralny zamek ani Alarm:( Na pilocie czerwona lampka normalnie mruga, ale auto nie reaguje na próby uzbrojenia...

Czy jest koniecznośc i w jaki sposób mozna od nowa zaprogramować to ustrojstwo?

Dzięki za informacje.

temat mozna zamknąć.. Juz wszystko gra, alarm dział i central też:)

Gdyby ktoś się z czyms takim borykał to ponizej podaję link do stronki na której jest wszystko wyjasnione, jak programowac tego typu alarmy. Alarm jest zakładany we Włoszech takze włoszki jadące stamtą mogą być w tkie zaopatrzone, mam nadzieje ze komus sie to przyda.

http://www.abacuscaralarms.co.uk/alarms/serpi_star/serpi-remote.htm

Pozdrawiam Alfamaniaków 8)

Amortyzatory
Powrót