A
and1mati
Guest
Witam mam takie pytanie moja Alfa zaczela strasznie głośno pracowac i zauwazyłem ze to ta siatko rurka czy ma ona takze wplyw na prace silnika? obroty przyspieszenie??Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
gardlo napisał:Glośny odgłoś może być przyczyną perforacji tej rurki, u mnie alfa hałasowała jak jakieś ferrari, co na dł€ższą metę było męczące. Ja jestem tuż po jej wymianie. Teraz wydaje się jakby auto szybciej się zbierało - nie wiem jednak czy to zasługa wymiany plecionki, gdyż przy okazji zrobiłem też rozrząd i wymieniłem oleje i filtry.
b.pawelek napisał:przepraszam ale o jakiej plecionce mówisz??