• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

156 sw 2.4 jtd

patryyyk

Nowy
Auto
159 Q4
W końcu zebrałem się na opisanie mojej AR

auto kupiłem 18.07.09 z przebiegiem 197,500.
MODEL: 2000, sportwagon

SILNIK: 2.4 JTD 103kW
Plany: program, IC, wydech

ZAWIESZENIE: eibach -45mm

BODY-KIT: dymione kierunki
Plany: progi od sportpacka, lustra w kolorze

ŚRODEK: szara skóra MOMO

CAR-AUDIO: ori BOSE + Blaupunkt Bermuda MP35

ZDJECIA:
dsc01888avf.jpg
dsc01886u.jpg
dsc01882iqp.jpg
dsc01887b.jpg

dsc01883x.jpg
dsc01879xdp.jpg

dsc01883x.th.jpg

Śliczny SW, widać że zadbany egzemplarz :) Jak ci się jeździ na tych eibachach?nie za twardo?

Daniel, dla mnie jest ok, wręcz troszkę za miękko :P
zadbany to on jeszcze nie jest, sporo pracy mnie czeka:P
a silnik słaby :/
no cóż:D poprawianie fabryki to jest to co lubię najbardziej:D

---------- Post dodany o godzinie 01:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 01:40 ----------

P.S czy jak konsolę zrobię na Carbon to będzie jak w ORI? czy coś jeszcze było w pakiecie?

Fajna SW. Zawsze mi się podobała najbardziej 156 w SW. A 2.4 słaby? Hmmm, może powinieneś w benzynkę jakąś zainwestować, skoro oszczędny i dynamiczny diesel'ek jest dla Ciebie za słaby? :D Choć masz spore pole do popisu jeżeli chodzi o podkręcanie, jednak co diesel to diesel :)

pozdrowionka!

P.S czy jak konsolę zrobię na Carbon to będzie jak w ORI? czy coś jeszcze było w pakiecie?
Do tego jeszcze czarne tarcze zegarów i czerwone ich podświetlenie, skóra na kierownicy i gałce zmiany biegów. Ew. możesz dorzucić fotele Recaro:). Bo obniżenie i felgi już masz:D. Aaaa, no i progi jeszcze!

A Twoja 156 piękna:). Mam nadzieję, że obejrze ją na jakimś spocie w Warszawie, a jeszcze lepiej - na zlocie w Częstochowie:D!

dziś alfa dostała kolejną warstwę wosku i czeka na graciki:D
niestety aparat odmówił mi posłuszeństwa więc fotki wgram jak pokonam drania:P

Nie ma ani linków, ani zdjęć...
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót