156 Sport Pack >>> CYCU

• Autor wątku Autor wątku Raf2pp
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Raf2pp

Guest
156 >>> Raf2pp

Moja kochana 156 ;))

104.jpg

105.jpg

106.jpg

107.jpg

108.jpg

109.jpg

110.jpg

111.jpg

Ostatnia edycja:
Fajna fajna ;) Ahh te telefony to jest bajka :D Ale bita była co ? ;>

Do zobaczenia na drodze !

Ale bita była co ?

Po czym "wnisosz" że walona? Zderzak pewnie?

Uszkodzic zderzak to wszedzie mozna, a moze światło sie tak niefortunnie załamało... Zauważ ze na 4tej focie jak słońce nie wali tak mocno to juz nie widac różnicy...

A tak poza tym fajny kolorek Alfiny, no i kółka ładne...

Pzdr

Żartowałem tylko żeby podrażnić kolegę ;) ale te listewki z przodu wyglądają tak jakby ktoś ich nie zakrył przy szlifowaniu zderzaka tzn. są takie białawe, ale Raf2pp zapewne szybko sobie z tym poradzi i będzie pięknie ;)

Pozdrawiam jeszcze raz. Mam nadzieję, że będę miał okazje obejrzeć na żywo bo zawsze podobały mi się czarne zegary z czerwonym podświetleniem w 156 ;)

Fajna, chociaż zwolennikiem płetwy na klapie nie jestem, ale za to czarne zegary z czerwonymi cyframi to kwintesencja SP.
Pozdrawiam.
- Rafał

powiem tak czy bita byla ja nieudezyłem swierzo ja przywiozlem ale w calości :] jedynym problemem jest lakier ktos ja psiknoł bezbarwnym i to troszke nie udolnie takkk wiec moja kochana idzie calusia do lakierowania ;))) na piekny krwisty czerwony kolorek ;))) wiadomo autko jest jeszcze do dopieszczenia alee to tylko kwestia czasuu ;)

Jak chcesz malować to wywal ten obleśny spoiler z bagażnika serio jest brzydki :/

Gusty są rożne...
Ja np. jak miał bym 156-tke to na pewno z tym spoilerem :D

Przyszedł taki czas ze czerwona musiała mnie opuścic :(
noo ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)
Czerwonej nie ma ale jest czarna ;)
156 2.0

136.jpg

140.jpg

141.jpg

milo jeśli tez sie spodoba
pozdrawiam

Bez Spojlera i od razu ładniejsza;) A co się stało z czerwoną ?

Amortyzatory
Powrót