• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Skóry MOMO. Czy ktoś kupował używane?

• Autor wątku Autor wątku Paweł24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paweł24

Guest
Kolejny mój temat:P Tym razem mam pytanko odnośnie skór MOMO. Zamierzam kupić sobie czarne, ale przed tym wole zapytać o radę. Czy kupował ktoś może używki z jakiejś zaufanej firmy i czy można w przypadku takiej ewentualności prosić o kontakt lub namiary? :)

Oglądam te na allegro, ale prawie wszystkie są do Anglików. A z tego co się orientuje, to chyba za dużo roboty przy montażu z takimi ?

witam!!!ja również jestem na etapie szukania skór do mojej belli.na allegro są nie tylko z anglików,widziałem kilka ofert pochodzących z aut "normalnych".
tylko że ja szukam jasnej lub czerwonej.
pogodziłem się z tym i dla mnie to bez różnicy czy to anglik czy nasza europa.poprostu z dwóch kompletów tapicerki zrobię jeden.
innej opcjj nie ma.

pozdrawiam!!!

kiedyś kupowałem jasno-szare do 156SW ...jak zobaczyłem jak handlarzyk je traktował to mało się nie przewróciłem :/ ...kupiłem ale doczyszczenie zajęło ładnych kilka godzin

gdziekolwiek byś nie kupował - proś o dobre zdjęcia na @ żeby niepotrzebnie nie jeździć

Oglądam te na allegro, ale prawie wszystkie są do Anglików. A z tego co się orientuje, to chyba za dużo roboty przy montażu z takimi ?

nie ma najmniejszego problemu dosłownie plug and play 10min ,jedynym minusem bądź plusem jest brak regulacji wysokości fotela kierowcy którą będzie miał teraz pasażer :P:P

Pzdr

nie ma najmniejszego problemu dosłownie plug and play 10min ,jedynym minusem bądź plusem jest brak regulacji wysokości fotela kierowcy którą będzie miał teraz pasażer

no i właśnie o to wszystkim chodzi,że regulacje są tam gdzie nie trzeba.
kiedy kupię taką tapicerkę zrobię tak żeby wszystko było na swoim miejscu,dodatkowo zamontuję podgrzewanie siedzisk.

Amortyzatory
Powrót