[156] przewody i świeczki

• Autor wątku Autor wątku provokator
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

provokator

Guest
Witam,mógłby ktoś napisać jakie są oryginalne przewody wysokiego napięcia montowane w alfie 156 2.0 z 98 roku?

Pytam bo obecnie posiadam u siebie kable NGK
http://www.allegro.pl/item532916835_przewody_alfa_145_146_147_156_166_gtv_ts_16v_ngk.html

i nie wiem czy były one od nowości i muszę wymieniać czy też poprzedni właściciel zmieniał i wystarczy wymiana samych świeczek bo jakby nie było jest to cena 4 kabli a mi potrzeba 8 więc sporo kaski;/...

fabrycznie są bosche, ale diabelnie ciężko je dostać do '98

8 kabli? przecież 4 są fajkocewki, kable idą tylko do świeczek dopalających i jest ich cztery sztuki

wymień świece najpierw, zobaczysz co się będzie działo; przy okazji obejrzyj kable, zobacz czy nie popękane, popatrz czy nie ma gdzieś przeskoków, jak nie szarpie i dobrze spala to nie wiem czym się przejmować

Jakby co, to sprzedam Ci świece w dobrej cenie, bo mam jedne kpl. ;P

no właśnie w czasie ostrego dawania gazu czuć jakby takie lekkie poszarpywanie ale to raczej winię świece gdyż są strasznie powypalane, nierówne mają odstępy itp

puotek co masz i ile za to chcesz?

kupywał ktoś od kolegi?:)) poszukuje opinii:P szkoda że nie mamy takiego działu:))

wreszcie zebrałem w sobie chęci by zdać opinię na temat handlu z użytkownikiem puotek:P

Mogę go polecić wszystkim tym którzy planują jakieś wymiany w swoich bellach, części są oryginalne, wysyłka bardzo szybka i dobry kontakt z kolegą:))
o Cenie rozpisywał się nie będę bo może tylko mnie taka promocja spotkała:P, powiem tylko tyle że konkurencja zostaje daleko w tyle:P
poniżej foto świeczek które dostałem, niestety jakoś strasznie kiepska bo akurat wtedy miałem do dyspozycji tylko aparat w komie...

Amortyzatory
Powrót