• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Progi

• Autor wątku Autor wątku nako
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nako

Guest
Mam pytanko.Jakie progi zamontowac w 156 zeby nie wygladalo to jak wiejski tuning,zaczelo mi je zrec i po zrobieniu chce jakies wrzucic zeby to lepiej wygladalo.Bo te z allegro za 200 pln to pewnie shit?

ja mam takie jak widac na zdjecie PJ-kupilem je za 90 funtow w sklepie motoryzacyjnym i wydaje mi sie ze wyglada calkiem calkiem...................

Lukasz1983 napisał:
ja mam takie jak widac na zdjecie PJ-kupilem je za 90 funtow w sklepie motoryzacyjnym i wydaje mi sie ze wyglada calkiem calkiem...................

Zgadzam sie wyglada fajnie,wlasnie o cos takiego mi chodzi,ale do UK nie chce mi sie jechac :(

Poszukaj najlepiej oryginalnych listew progowych pochodzących ze sportpacka. Szukaj używek na allegro. Ja mam właśnie takie. Z resztą są chyba identyczne jak u kol. Lukasza1983 Sam zobacz: http://www.forum.alfaholicy.org/topics17/156-wiosenna-odslona-vt9132.htm
Jeśli będziesz zainteresowany, to szukaj w Ciechanowie u sprzedawców na allegro pod nickiem: "szwagry100", a kupisz o połowę taniej niż nowe w ASO.
Na allegro są też podróbki tych progów, ale z kiepskich ponoć materiałów. Dlatego ja polecam używane.
Pozdrawiam.
- Rafał

alces1 napisał:
Poszukaj najlepiej oryginalnych listew progowych pochodzących ze sportpacka. Szukaj używek na allegro. Ja mam właśnie takie. Z resztą są chyba identyczne jak u kol. Lukasza1983 Sam zobacz: http://www.forum.alfaholicy.org/topics17/156-wiosenna-odslona-vt9132.htm
Jeśli będziesz zainteresowany, to szukaj w Ciechanowie u sprzedawców na allegro pod nickiem: "szwagry100", a kupisz o połowę taniej niż nowe w ASO.
Na allegro są też podróbki tych progów, ale z kiepskich ponoć materiałów. Dlatego ja polecam używane.
Pozdrawiam.
- Rafał

Ładna ta Twja włoszka!Dzięki za rady!!

Amortyzatory
Powrót