piotrekzaz
Użytkownik
Witam serdecznie! dzis stalo, ze w moim aucie podczas zmiany biegow z 3 na 4 cos zablokowalo i nie moge innych biegow wrzucic, pozostal wrzucony 4 bieg i tak zostalo Poradzcie co to moze byc.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kaiowas napisał:albo sprzegło ,albo zerwana linka zmiany biegów ,albo zablokoawała sie skrzynia.A powiedz czy na zgaszonym silniku tez nie mozesz biegu zmienic?jezeli tez nie to sprzegło odpada.podnies maske i zobacz czy nie spadła ,badz tez sie nie zerwała linka zm, biegów.
piotrekzaz napisał:kaiowas napisał:albo sprzegło ,albo zerwana linka zmiany biegów ,albo zablokoawała sie skrzynia.A powiedz czy na zgaszonym silniku tez nie mozesz biegu zmienic?jezeli tez nie to sprzegło odpada.podnies maske i zobacz czy nie spadła ,badz tez sie nie zerwała linka zm, biegów.
Na zgaszonym silniku rowniez nie da sie ruszyc lewarka od skrzyni biegów, lewarek jest ustawiony na 4 bieg i nie da sie go ruszyc nawet na luz.
Pozdraw
No to sprzegło masz dobre ,podnies maske i zobacz te linki-
a tak na marginesie to mi własnie dzis tez sie zerwała-mi ta która chodzi na boki i mam tylko 3i 4,Tobie mogła sie zerwac ta która chodzi przód tył-wtedy masz tylko 1 bieg-jezeli linki bedziesz miał dobre to skrzynie bedzie trzeba rozbierac.Pozdro i oby to linka była.
piotrekzaz napisał:czy ktos sie orientuje ile moze kosztowac uzywana skrzynia do 1.6 TS ?
Pozdrawiam!