• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] pisk w tylnym kole

• Autor wątku Autor wątku rav58117
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rav58117

Guest
cos strasznie piszczy w prawym tylnym kole. jadą wolno jest ok ale tak ok 70-90 pisk staje sie bardzo uciążliwy. nie jest to jednostajne piszczenie tylko czasem głośniej czasem ciszej, czasem przerywa. sprawdziłem czy nie ma czegoś miedzy tarczą a osłoną, prysnąłem WD40 wszystkie tulejki, gumki itp i dalej tak samo. nie mam pojęcia co to może być, jesli łożysko to dziwne, bo one przeważnie wyją. Może jakaś gałka, swożeń cz co to tam jest?

U mnie piszaczły klocki hamulcowe na przodzie ale tylko przy małych prędkościach.
Były już którkie to wmieniłem na nowe i jest git :)

Amortyzatory
Powrót